>

 

Welpen blouse

(naar scoutshop)
 

Scouts blouse
(naar scoutshop)


Explorers &
Roverscouts blouse
(naar scoutshop)


Das (naar scoutshop)
01218 MacLean

Let goed op de naam en het nummer want de dassen lijken veel op elkaar.

Dasring
(naar scoutshop)
 
Wichard vanPontlaan 114
6824GM Arnhem
Nederland
026-4455874
arnhem@scoutshop.nl


Openingstijden:
Vrijdag van 14:00 - 17:00u.

Opmerkingen:
Nabij NS station Presikhaaf
 
 

Informatie over gebruik en aanschaf van de kleding.

 
Om er helemaal bij te horen en voor de herkenbaarheid is het dragen van een Scouting blouse verplicht ook als je nog niet geïnstalleerd bent.
Deze dienen door de ouders/lid zelf te worden aangeschaft en kan gekocht worden bij de Scouting winkel in Arnhem of online bij scoutshop.nl

Vanaf het moment dat het lid geïnstalleerd is moeten ze ook de das met bijbehorende das ring gaan dragen. Deze dienen door de ouders zelf te worden
aangeschaft en op de dag van de installatie aan de leiding te worden overhandigd t.b.v. de installatie ceremonie. Ook deze 2 items zijn te koop in de Scouting winkels of online.
Let op: iedereen krijgt bij zijn installatie van Scouting Valburg het installatie-teken, speltak-teken en de Scouting Valburg badge voor op de blouse uitgereikt.
 


Waar horen de insignes en badges op je Scouting blouse?


Iemand moet zich vol overgave gaan storten op het opnaaien van de badges en insignes. Hieronder een overzicht wat waar moet komen te zitten op de blouse. (zie ook afbeelding)
Het speltakteken gaat op de rechter borstzak en het Scouting installatieteken, nadat je geïnstalleerd bent, gaat op de linker borstzak.
Op de rechter arm komt bovenaan de Scouting Valburg badge die je krijgt bij je installatie.
Wil je het helemaal goed doen komt daaronder de officiële badge van Regio ZON (Regio Zuid-Oost Nederland) waar Scouting Valburg onder valt.
Deze kan je bestellen via deze link: https://www.regiozon.nl/regio/regio-badge 
Op de linker arm komen de insignes* die je gaat verdienen en boven de linker borstzak komen de recente evenementen badges zoals bijvoorbeeld van de BP-mars,
Jotihunt of de seizoens afsluiting badge van Scouting Valburg. Op je rug en rechter onderarm mag je fun badges naaien die je o.a. in de Scoutshop kan vinden.


* Als je bent overgevlogen van welpen naar scouts of scouts naar explorers mogen de verdiende insignes NIET worden over gezet op de blouse van de volgende speltak!

 
  Deze informatie downloaden? Klik hier!
 
 

©1966 - 2023, Scouting Valburg<

DISCLAIMER: De website en social media van Scouting Valburg worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd.
Mocht u onjuistheden tegenkomen of opmerkingen hebben, laat het dan weten aan de webmaster via deze link.
Heeft u een opmerking over een specifieke foto of pagina, geef dan duidelijk aan om welke foto/pagina het gaat. Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend!