• De welpengroep bij Scouting Valburg is voor kinderen die op 1 september 6 jaar zijn tot en met kinderen die na 1 september 10 jaar worden.
  • De welpengroep is voor jongens en meisjes gemengd.
  • De activiteiten die worden georganiseerd zijn voor echte Scouts en iedereen kan/mag meedoen. Ook extra bijzondere kinderen.
  • Onze opkomsten zijn in principe op zaterdag van 10.00u tot 12.00u. Er zijn altijd minimaal 2 personen leiding aanwezig. Tijdens sommige opkomsten vragen we hulpouders vanwege vervoer/ meelopen met groepjes etc.
  • We maken altijd een detail programma voor enkele maanden vooruit  en plannen bijzondere opkomsten voor het hele seizoen. Zo kunnen de ouders een en ander plannen in de agenda’s.
  • Er zijn 2 kampen tijdens het seizoen:
    • Ouder/kind weekend
    • Welpenkamp
  • De kinderen mogen 3 keer komen proberen voordat ze beslissen of ze bij ons willen blijven.

< Vorige