·  De verkennergroep bij Scouting Valburg is voor kinderen die op 1 september 10 jaar zijn tot en met kinderen die na 1 september 14 jaar worden.
·  De verkennergroep is voor jongens en meisjes gemengd, daarom noemen wij ons Scouts.
·  De activiteiten die worden georganiseerd zijn voor echte Scouts en iedereen kan/mag meedoen. Ook extra bijzondere kinderen.
·  Onze opkomsten zijn in principe op vrijdagavond van 19.00u tot 21.00u. Er zijn altijd minimaal 2 personen leiding aanwezig. Tijdens sommige opkomsten vragen we hulpouders vanwege vervoer/ meelopen met groepjes etc.
·  We maken altijd een detail programma voor enkele maanden vooruit  en plannen bijzondere opkomsten voor het hele seizoen. Zo kunnen de ouders een en ander plannen in de agenda’s.

·  Er zijn 2 kampen tijdens het seizoen:
o In oktober is er een HAPS weekend met primitief overnachten.
o In de zomervakantie is het grote kamp (zonder ouders!) met tenten.

·  De kinderen mogen 3 keer komen proberen voordat ze beslissen of ze bij ons willen blijven.

• Vanaf 18.45 uur is de leiding aanwezig. De troepavond is om 21:00 uur afgelopen.

< Vorige